Ungdom


Ungdomskvällar för konfirmander, gamla och nya ledare och medhjälpare.

Vi börjar torsdag 7 september kl 19 i Kryptan (ingång vid busshållplatsen) 1 trappa ner. Vi ses varannan torsdag, jämna veckor. Man behöver inte föranmäla sig. Det bjuds på fika varje gång och man får gärna ta med sig vänner. Ålder:13-19. Vad händer? Ja, det får bl a ni vara med om att bestämma.

 

Dop & konfirmation för unga vuxna.

DWeb kapellu kan alltid begära att bli döpt eller konfirmerad. Vi ordnar antingen en grupp som träffas några kvällar och helger i församlingshemmet eller enskilda samtal med en präst som leder fram till dop/konfirmation.

 

 

 

 

 

 

 

Ungdomsledare i konfirmandgrupp

Web StockholmVill du tillsammans med andra ungdomar vara med och göra konfirmandåret för våra många 14-åringar till en spännande upptäckt av kyrkans värld och av vad Gud har med oss människor att göra? På sommaren gör vi en tågresa till Stockholm där de blivande ledarna får lära känna varandra under 4 dagar med utbildningspass varvat med aktiviteter i storstaden. Du som själv är konfirmerad kan anmäla intresse för att bli ledare till ungdomsprästen. Därefter blir du kontaktad för ett vidare samtal.


Kontakt: ungdomspräst Jonas Fredholm, 0410 59710, jonas.fredholm@svenskakyrkan.se